Wie zijn mijn coaches?

Tony Robbins

Tony Robbins

Anthony J. Mahavorick, beter bekend als Tony Robbins is een Amerikaanse coach, spreker en schrijver. Robbins heeft verschillende boeken geschreven, waaronder Unlimited Power en Awaken the Giant Within. Daarnaast is hij ook de auteur van motiverende audioboeken zoals Personal Power II, Get the Edge en Lessons in Mastery.

Robbins heeft meerdere wereldleiders gecoacht zoals Michail Gorbatsjov, prinses Diana, George Bush en Bill Clinton. Hij wordt beschouwd als een van de exponenten van de New Agebeweging, samen met anderen als Wayne Dyer, Louise Hay en Deepak Chopra.

Zijn werkwijze is gebaseerd op de NLP-methodiek.

Kevin Green

Kevin Green

Kevin Green is een self-made multi-miljonair en sociaal ondernemer. Hij is UK’s grootste woningverhuurder en een multi-ondernemer. De 51-jarige dyslectische Kevin, die te zien was op Channel 4’s Secret Millionaire (ook door RTL uitgezonden een aantal jaar geleden), is de eigenaar van een portefeuille met maar liefst 750 vastgoed projecten en meer dan 20 bedrijven.

Hij heeft een schat aan ervaring in de wereld van vastgoed en is ook het hoofd van een aantal succesvolle bedrijven in niet-woning gerelateerde markten.

Alvorens zijn fortuin in het bedrijfsleven te hebben gemaakt interviewde hij Bill Gates en Sir Richard Branson. Daarna is Kevin Green persoonlijk in de leer geweest bij zijn mentor Richard Branson.

T. Harv Eker

T. Harv Eker

T. Harv Eker is een Amerikaan die in slechts tweeënhalf jaar van niets miljardair is geworden. Hij is directeur van Peak Potentials Training, een trainingsbedrijf op het gebied van succes krijgen. Ingedeeld in twee delen behandelt hij hoe iemands financiële blauwdruk werkt. Invloeden uit de kindertijd vormen iemands financiële toekomst en wie zijn eigen financiële blauwdruk herkent, kan deze verbeteren. In deel twee staan zeventien ‘documenten voor rijkdom’? (zoals Rijke mensen focussen zich op mogelijkheden. Arme mensen focussen zich op moeilijkheden) die beschrijven hoe rijke mensen anders denken en handelen dan de meeste arme mensen en mensen uit de middenklasse. Ze bevatten stappen om actie te nemen om het inkomen te verhogen en de rijkdom te vermeerderen.

Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki

Robert Toru Kiyosaki (8 april 1947) is een Amerikaans investeerder, zakenman, auteur van zelfhulpboeken en motivatiespreker. Hij is getrouwd met Kim Kiyosaki.

Kiyosaki is het meest bekend door zijn boekenreeks Rich Dad Poor Dad, een reeks van financiële zelfhulp- en motivatieboeken, en andere middelen uitgebracht onder de Rich Dad-merk. Hij heeft 15 boeken geschreven waarvan er gezamenlijk meer dan 26 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Deborah Torres Patel

Deborah Torres Patel

Deborah is bevoorrecht om met veel van de beste seminar organisatoren in de wereld te mogen werken, als een spreker en trainer .

Ze spreekt vaak op platforms met deskundigen in de persoonlijke ontwikkeling als Jack Canfield , Anthony Robbins , Robert Kiyosaki , Blair Singer en T Harv Eker evenals wereldleiders zoals de voormalige Britse premier , Tony Blair .

Ananda Giri

Ananda Giri

Ananda Giri is geboren op 11 mei 1975 in Andhra Prades in Zuid India. Ontwaakt in eenheid door de oneness deeksha op de school van Sri Bhagavan en later als acharya actief geweest in de organisatie van de Oneness Unviversity. In 2010 is hij voor zichzelf begonnen, samen met o.a. Samadarshini en Krishna Raj onder de naam One World Academy.

Les Brown

Les Brown

Als één van ‘s werelds meest gerenommeerde motiverende sprekers, is Les Brown een dynamische persoonlijkheid en zeer gewilde bron in het bedrijfsleven en professionele kringen voor Fortune 500 CEO’s, eigenaren van kleine bedrijven, non-profit en de leiders van de gemeenschap uit alle sectoren van de samenleving op zoek naar het uitbreiden van kansen.

Kemna Training

Kemna Training

Kemna Training verzorgt als opleidingsinstituut van Kemna Casting acteerlessen voor zowel geschoolde als beginnende acteurs (en iedereen daartussen). Ook voor presentatoren, musicaltalenten en scenaristen worden workshops aangeboden. Als onderdeel van Kemna Casting sluiten de acteerlessen van Kemna Training zeer nauw aan bij de praktijk.

© 2019 Pieter Monsma

Share This