Spreken met Passie

Train je Passie en je laat anderen groeien!

Wat ga je zoal leren:

  • Hoe je meer dan € 10.000,-per weekend kunt omzetten!
  • Ontwerpen van een eigen programma van A-Z
  • Hoe je de energie in een zaal weet te sturen.
  • Hoe je mensen kunt beroeren en aan kunt zetten tot actie.
  • Hoe je je zelf en je seminars kunt verkopen en volle zalen weet te trekken.
  • Hoe je sneller kunt leren en anderen sneller en bewuster kunt trainen.
  • Een plan maken van begin tot een inkomensmachine.
  • Dit programma zal je leven veranderen, persoonlijk, zakelijk en financieel.

Hoe je succesvol kunt worden als spreker met de Passie die in je zit!

Een trainer of een spreker zijn kan één van de waardevolste vakken zijn die je je voor kunt stellen. Maar als je de belangrijkste kennis en vaardigheden mist, dan kan het een grote strijd zijn. Dit is de reden waarom de meeste mensen in het sprekersvak vaak slechte presentatoren zijn.

Het geheim is om te leren van diegenen die jarenlange ervaring hebben. Van hen die hier jarenlang hun geld mee hebben verdiend. Vreemd genoeg zijn er maar weinig topsprekers die hun geheimen kwijt willen en dit aan anderen willen prijsgeven. De geheimen die voor hen het succes en de psychologie zijn achter het succes van elke beweging die ze (op een podium) maken.

Pieter Monsma heeft meer dan 20 jaar ervaring als spreker die hij wil delen. Delen hoe hij mensen vanaf het podium weet te inspireren en aan te zetten tot actie. Maar ook aan te zetten tot het kopen van zijn producten of het volgen van zijn visie.

Met deze training zul je te weten komen hoe de technieken werken om mensen te inspireren. Je zult ook leren hoe je met spreken en trainen veel geld kunt verdienen met datgene wat je Passie is.

“Spreken met Passie” zal je zelfvertrouwen zodanig vergroten dat je grote zalen vol met mensen weet te binden aan je. Je zult je verbazen hoe goed je bent als je de tips en trucs weet en goed wordt opgeleid voor deze markt. Een markt die gigantisch is en waar gevraagd wordt om goede sprekers. Als leider van organisaties en als trainer voor mensen met dezelfde Passie die jij hebt.

[product_page id=”1044″]

Schrijf je in voor de passiebrief!

  • E-mailadres
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succes gegarandeerd

Al jaren geeft Pieter privé coaching. En iedere keer is het raak. De snaar wordt geraakt en de persoon wordt op haar/zijn Passiespoor gezet. De kracht ligt in Pieters eigen passie, want Passie inspireert. Zijn doel is om door anderen hun Passie te laten leven, hun omgeving ook te inspireren. Pieter gaat zijn unieke wijze van coaching LIVE laten zien tijdens de workshop. Live coaching on stage: inspirerend om te zien en al helemaal om te mogen ervaren.

Pieter Monsma

Pieter Monsma

Ondernemer en Change Management coach

Al sind 1993 coacht Pieter mensen om meer uit hun zelf te halen en daarmee ook uit hun business. De laatste jaren is Pieter bekent van de grote congressen die hij heeft georganiseerd in Nederland om binnen een paar maanden duizenden mensen te bereiken en het leven mooier te maken. De wil om persoonlijke groei te delen is een grote drijfveer. Naast de verschillende bedrijven die Pieter heeft coacht hij mensen geeft workshops en nu met de Passiechallenge heeft hij een unieke manier gecreeërt veel mensen te kunnen inspireren. Neem de uitdaging aan en volg een 12 wekelijkse online coaching om te groeien. Persoonlijk en/of zakelijk.

© 2019 Pieter Monsma

Share This