Over Pieter

Pieter Monsma

…is van huis uit akkerbouwer zeg maar gerust boer. In de jaren ‘90 is hij zijn Passie voor ondernemen gaan volgen wat geleidt heeft tot verschillende carrières en ondernemingen. Waaronder een eigen vastgoedportefeuille en een vastgoedfonds. Maar ook een trainingsbedrijf en keynote spreker op internationale podia.

In de liefde is hij gelukkig met Evelien, met wie hij zijn passie voor mensen, tuinieren en het buitenleven deelt, naast het ondernemerschap. Hij heeft 2 fantastische kinderen Jesse en Lonneke.

De grootste passie is mensen. Het delen van passie met anderen. Dit kun je personal coach in zelfontwikkeling noemen, hij noemt het zelf graag “de Passieboer”. “vroeger liet ik aardappelen en uien op het veld groeien, tegenwoordig laat ik mensen groeien vanuit passie”. Het Trekkerspoor is een prachtige metafoor om mensen uit te leggen waar en wanneer ze in hun kracht zitten.

Hij gelooft dat als je de passie binnenin jezelf vindt, dat de rest vanzelf volgt. Binnen een uur krijgt hij dit bij mensen boven. Tijdens het spreken op podia van bedrijven en organisaties, of bij het coachen van ondernemers en individuen. Hij leert mensen te zaaien om hierdoor beter te kunnen oogsten. Een optreden is altijd op maat gemaakt, en is een belevenis die altijd blijft hangen.

PieterMonsma banner 04 - kopie

Pieter Monsma

Pieter verhoogt prestaties en het plezier in leven en werken door de Passie in mensen te raken:
Een gedreven, bevlogen passievolle spreker. Inspireert zalen, bedrijven, en personen tot betere (commerciële) prestaties en plezier.

Oorsprong

Geboren in Friesland. Als klein jongetje al diskjockey en daarnaast altijd geweten dat hij boer zou worden, omdat er een boerderij in de familie zat. In zijn hart was hij echter geen boer. Na 10 jaar boer geweest te zijn in de Noordoostpolder vond hij zijn ware passie. Na een training van de goeroe Tony Robbins gevolgd te hebben wist hij het zeker, ipv bieten en aardappels te laten groeien wil hij mensen laten groeien! Hij startte heel succesvol binnen een grote multinational waar hij uiteindelijk als Marketing Director de organisatie leidde. In de financiële sector heeft hij een succesvol assurantiekantoor opgezet en verkocht. Ondertussen belegt hij in vastgoed en runt een organisatiebureau die wereld sprekers naar Nederland brengt. Zijn grootste Passie (naast zijn kinderen en liefde): Zelf op het podium mensen inspireren!

Passieman uit de Polder: Zaaien, Groeien en Bloeien

Niet de trekker maar het podium daar hoort Pieter. Mensen laten groeien door Passie, PASSIE is dan ook zijn onderwerp geworden. “De Passieman uit de polder”. Zo werd hij eens genoemd en dat is precies zoals het is. Want met Passie uit de polder brengt Pieter op een geheel eigen (boeren)stijl, met letterlijk de klompen in de klei en vooral met heel veel passie zijn gedreven visie op het leven en werken vanuit Passie. Passie is de oorsprong van groei. De energie van de mens en de plezier factor van het leven en het werken. Pieter kan de passie bij mensen terugbrengen en/of verhogen. Prestaties en Plezier gaan direct omhoog. Commercieel een topper. En superleuke metaforen en humor.

Entertrainment

Pieter kan iemand uit onvoorziene hoek een publiek roeren en beroeren. Mensen genieten van zijn enthousiasme en inspiratie. Hij leidt zalen uit intuïtie en de kennis van het bewustzijn en onderbewustzijn dit doet hij met “entertrainment”. Een congruente persoonlijkheid die geeft om de mensen die hij aanspreekt, traint en coacht. Vanuit een immense levenservaring. Een spreker en inspirator die persoonlijk is en je in het hart raakt met een eigen inzicht van menselijkheid. Self made ondernemer die wars is van gestelde regels en scripts, en niet uit een boekje leeft maar het boek zelf schrijft. Het leven is voor hem verrassend waardoor er altijd spanning en groei ontstaat. Groei die hij wil delen, bij jou als persoon die jij weer door kunt geven in je directe omgeving. “Ik zou willen dat iedereen geïnspireerd vanuit zijn eigen passie en talenten leeft en daarmee ook direct en indirect het leven om zich heen positief beïnvloedt”. Uiteindelijk blijft hij altijd toch die boer uit de polder met zijn motto: “Eerst zaaien, dan groeien voordat je samen gaat bloeien”.

© 2019 Pieter Monsma

Share This