Inschrijven Gratis webinar

Eerstvolgende webinar: 1 mei 2016

Aanvang: 20:30

Heb jij Passie voor Succes? Of mis je nog iets ontbrekends? Gratis webinar hoe je direct ( ja…direct ) in je spoor komt!

(schrijf je hieronder in)

Waarom hebben al honderden mensen de nieuwe technieken van Pieter Monsma gebruikt om los te komen van hun oude patronen? Omdat het werkt, en snel!!

Hoe kun jij naar “the next level” en dit in 3 stappen bereiken?

Schrijf je hieronder nu in en ontvang direct je persoonlijke link.

Je weet dat het altijd snel gaat met zo’n aanbieding. Ik garandeer je dat dat ook gaat lukken. Waarom het écht werkt, een voorbeeld:

De woorden die je zegt is het leven dat je leidt! Eén van de zaken die je leert is dat je door enkel je taal te veranderen, je leven kunt veranderen.

De woorden die je zegt is het leven dat je leidt! Eén van de zaken die je leert is dat je door enkel je taal te veranderen, je leven kunt veranderen.

Beslissingen van een andere orde ga je maken:

Mijn coaching (change management) is dus niets meer dan “anders denken” dat wist je misschien wel,      maar dan op een geheel ander level. Het is eerst uit jezelf  treden en naar jezelf kunnen kijken. Hoe gaaf zou dat zijn  als je zo naar jezelf kunt kijken en daarna beslissingen kunt maken die machtig veel nieuwe energie  oplevert. Deze beslissingen zouden wel eens van een heel andere orde kunnen zijn. En dat is nou  precies wat je in deze snel veranderende wereld wilt.

Wat laat Pieter je meemaken op het Webinar:

In de webinar van vanavond zal ik verder in gaan op dit denkproces voorafgaand aan verandering. Verandering heeft voorbereiding nodig en deze is heel simpel maar niet eenvoudig. Ik ga daar 20 en 23 december verder op in met je. Your passion is your success!

Inschrijven GRATIS Webinar

Je ontvangt een bevestigingsmail van je aanmelding en één uur voor aanvang ontvang je een herinneringsmail. Zet jouw persoonlijke webinar link onder je favorieten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de passiebrief!

  • E-mailadres
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succes gegarandeerd

Al jaren geeft Pieter privé coaching. En iedere keer is het raak. De snaar wordt geraakt en de persoon wordt op haar/zijn Passiespoor gezet. De kracht ligt in Pieters eigen passie, want Passie inspireert. Zijn doel is om door anderen hun Passie te laten leven, hun omgeving ook te inspireren. Pieter gaat zijn unieke wijze van coaching LIVE laten zien tijdens de workshop. Live coaching on stage: inspirerend om te zien en al helemaal om te mogen ervaren.

Pieter Monsma

Pieter Monsma

Ondernemer en Change Management coach

Al sind 1993 coacht Pieter mensen om meer uit hun zelf te halen en daarmee ook uit hun business. De laatste jaren is Pieter bekent van de grote congressen die hij heeft georganiseerd in Nederland om binnen een paar maanden duizenden mensen te bereiken en het leven mooier te maken. De wil om persoonlijke groei te delen is een grote drijfveer. Naast de verschillende bedrijven die Pieter heeft coacht hij mensen geeft workshops en nu met de Passiechallenge heeft hij een unieke manier gecreeërt veel mensen te kunnen inspireren. Neem de uitdaging aan en volg een 12 wekelijkse online coaching om te groeien. Persoonlijk en/of zakelijk.

© 2019 Pieter Monsma

Share This