Met passie naar succes!

Wil je succes? Begin eens met je eigen Passie!

Schrijf je in voor dit gratis webinar. Waarom gratis?
Als boer zat ik niet in mijn Passie. Jij hebt misschien ook wel eens de gedachte of je in dit leven er wel alles uithaalt wat erin zit. Hoe jammer is het als je er niet alles uithaalt.

Je zult in het webinar zien en voelen dat het eigenlijk best eenvoudig is om met veel meer Passie en succes te leven. Dat het mogelijk is dat je alleen maar positieve zaken aantrekt. Of dat nu persoonlijk is of zakelijk. Luister en kijk maar mee.

In het webinar bied ik je ook een kans aan om met die Passie en dat talent van je naar een volgende stap te gaan. Dat is de bonus aan het einde. Echt ontzettend gaaf voor je.

Wat zijn de kernwoorden van dit Gratis webinar

 • Energie: Dat voel je en dat krijg je
 • Technieken: Deze zijn eenvoudig en direct te gebruiken in je leven naar meer plezier
 • Verlangen: Dat brengt je overal en je zult zien hoe sterk dat kan zijn
 • Verschillen: Waarom is de ene persoon succesvolle dan de andere. Heel simpel…..
 • Vrijheid: Hoe gaaf is het om volledig in vrijheid te kunnen leven, 3 tips….
 • Keuzes: Wat is jouw volgende keuze wordt direct helder
 • Boeren eenvoud: Dit alles wordt je gegeven van iemand die nog steeds met de klompen in de klei staat.
 • Meer: Veel meer dan je verwacht

Inschrijven GRATIS Webinar

Je ontvangt een bevestigingsmail van je aanmelding en één uur voor aanvang ontvang je een herinneringsmail. Zet jouw persoonlijke webinar link onder je favorieten.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de passiebrief!

 • E-mailadres
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succes gegarandeerd

Al jaren geeft Pieter privé coaching. En iedere keer is het raak. De snaar wordt geraakt en de persoon wordt op haar/zijn Passiespoor gezet. De kracht ligt in Pieters eigen passie, want Passie inspireert. Zijn doel is om door anderen hun Passie te laten leven, hun omgeving ook te inspireren. Pieter gaat zijn unieke wijze van coaching LIVE laten zien tijdens de workshop. Live coaching on stage: inspirerend om te zien en al helemaal om te mogen ervaren.

Pieter Monsma

Pieter Monsma

Ondernemer en Change Management coach

Al sind 1993 coacht Pieter mensen om meer uit hun zelf te halen en daarmee ook uit hun business. De laatste jaren is Pieter bekent van de grote congressen die hij heeft georganiseerd in Nederland om binnen een paar maanden duizenden mensen te bereiken en het leven mooier te maken. De wil om persoonlijke groei te delen is een grote drijfveer. Naast de verschillende bedrijven die Pieter heeft coacht hij mensen geeft workshops en nu met de Passiechallenge heeft hij een unieke manier gecreeërt veel mensen te kunnen inspireren. Neem de uitdaging aan en volg een 12 wekelijkse online coaching om te groeien. Persoonlijk en/of zakelijk.

© 2019 Pieter Monsma

Share This