Business en Personal Coaching

 

Kies nu uit 2 opties om jezelf naar succes te coaching

 • 1 op 1 coaching via skype of bij Pieter op de boerderij
 • Exclusieve coaching: 90 dagen persoonlijke coaching naar succes!
 • 12x een 1 uur durende sessie
 • Sessie zijn zelf in te delen qua tijd
 • Je behaalt sneller succes met je doelstellingen

Coachen zoals het bedoelt is: Snel resultaat en professionele begeleiding

Heb jij het gevoel dat je even een zetje nodig hebt om de volgende stap sneller te bereiken?
Coaching van Pieter werkt. Het is confronterend maar wel direct raak, en soms op punten wat je totaal niet had verwacht.

Zou je graag naar een doel willen werken met professionele begeleiding?

Hoe gaaf is het om even ruggespraak te kunnen voeren met je coach? Juist op je weg naar succes zul je nog veel kruispunten op je spoor tegenkomen. En elke keuze kan je sneller naar je doel brengen. Maar het tegenoverstelde gebeurt helaas te vaak. De verkeerde keus brengt je weer bij af of steeds verder van je succes. Een coach houdt je in het spoor.

Bijzonder veel ervaring

Al jaren geeft Pieter privé coaching. En iedere keer is het raak. De snaar wordt geraakt en de persoon wordt op haar/zijn Passiespoor gezet. De kracht is zijn eigen passie, want Passie inspireert. Verandering lijkt vaak moeilijk, soms zelfs onmogelijk. Als je Pieters coachingtechnieken gezien hebt (op zijn workshops of 1 op 1 coaching), dan zie je dat Pieter 100% resultaat heeft binnen een uur om de meest moeilijke denkprocessen van ondernemers en personen te veranderen. Dit doet Pieter met een paar heel eenvoudige technieken. Change Management is niets meer dan “anders denken” op een geheel ander level vóórdat je een proces ingaat van verandering. Het is eerst uit jezelf treden en naar jezelf kunnen kijken. Objectief, zonder oordelen en vooroordelen. Hoe gaaf zou dat zijn als je zo naar jezelf kunt kijken en daarna beslissingen kunt maken. Deze beslissingen zouden wel eens van een heel andere orde kunnen zijn als wat je nu doet. En dat is nou precies wat je in deze snel veranderende wereld wilt kunnen doen. En dat allemaal binnen een paar uur. Coaching als Change Management is voor elk denkbaar gebied toepasbaar. Of je nu advies wilt over je relatie, werk, onderneming, vastgoed of financiële situatie, Pieter zorgt voor een doorbraak in je denkpatroon.

Personal Coaching op uurbasis

1 op 1 coaching via skype of bij Pieter op de boerderij

 • Super krachtige coaching
 • Zet je op scherp en maakt alles helder
 • Zowel zakelijk als persoonlijk
 • Binnen 2 uur resultaat

Exclusieve coaching

90 dagen persoonlijke coaching naar succes!

 • 12 x een 1 uur durende sessie
 • Zelf in te delen
 • Sneller succes met je doelstellingen


Schrijf je in voor de passiebrief!

 • E-mailadres
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Succes gegarandeerd

Al jaren geeft Pieter privé coaching. En iedere keer is het raak. De snaar wordt geraakt en de persoon wordt op haar/zijn Passiespoor gezet. De kracht ligt in Pieters eigen passie, want Passie inspireert. Zijn doel is om door anderen hun Passie te laten leven, hun omgeving ook te inspireren. Pieter gaat zijn unieke wijze van coaching LIVE laten zien tijdens de workshop. Live coaching on stage: inspirerend om te zien en al helemaal om te mogen ervaren.

Pieter Monsma

Pieter Monsma

Ondernemer en Change Management coach

Al sind 1993 coacht Pieter mensen om meer uit hun zelf te halen en daarmee ook uit hun business. De laatste jaren is Pieter bekent van de grote congressen die hij heeft georganiseerd in Nederland om binnen een paar maanden duizenden mensen te bereiken en het leven mooier te maken. De wil om persoonlijke groei te delen is een grote drijfveer. Naast de verschillende bedrijven die Pieter heeft coacht hij mensen geeft workshops en nu met de Passiechallenge heeft hij een unieke manier gecreeërt veel mensen te kunnen inspireren. Neem de uitdaging aan en volg een 12 wekelijkse online coaching om te groeien. Persoonlijk en/of zakelijk.

© 2019 Pieter Monsma

Share This