Alstublieft: de Passiebrief van de Passieboer (plus evenementen-agenda en testimonial onderaan deze brief).

Zachte Revolutie

Ik stuur hem vanuit pure passie, zonder check up en recht uit mijn ervaringen en hart. We leven in een bijzondere tijd waarvan over 100 jaar hetzelfde gezegd gaat worden dan wij nu zeggen over de tijd van de ontwikkeling van de technologische revolutie. Ook nu zitten we in een tijd van revoulutie, De "zachte revolutie" noem ik het. Maak er wat van, want er valt veel van te maken. PLUS: Onderaan de agenda van aan te bevelen evenementen in Nederland.

In de skilift,

In de skilift samen met mijn goede vriend Evert Bakker waren wij er al snel uit dat het leven anders geleefd moet gaan worden. Of eigenlijk leven zoals wij hebben gedaan afgelopen weken. Wat een feest. Met vrienden over de hele wereld kunnen afspreken om gave dingen te doen, skiën, duiken, reizen, whatever, en ondertussen je business, en netwerk uitbouwen. En dat kan en gaat zelfs veel beter dan achter dat bureau te blijven zitten. Nieuwe ideeën en nieuwe contacten doe je op met diegenen waar je samen deze "levensreizen"

mee maakt. En waar je de FUN mee deelt. Zoals mijn zoon mee was en tijdens het skiën of eten Evert zijn business zag doen aan de telefoon (hij is een zeer succesvol ondernemer met bijzonder veel vastgoed in het Oostblok) en daardoor inziet dat een leven niet uit werken bestaat maar veel meer uit lifestyle. Datgene doen waar je goed in bent, met wie je samen wilt zijn en plezier deelt met gelijkgestemden. Allemaal zaken die je ook nog eens zelf laten groeien. Want al die energie straal je letterlijk uit, en wordt gezien, waardoor je juist ook weer die mensen trekt die diezelfde lifestyle met je willen delen. In business en in je privé leven. Je komt in een inspirerende levens cyclus.

 Geweten en gewoonten,

Dat is wat het trekkerteam ook gaat worden begrijp ik nu. Inspirerende ondernemers die elkaar over de wereld treffen zoals in Zuid Africa laatst, er samen op uit trekken om op een geheel nieuwe manier te leven. Ik zeg je, wij "ouderen" doen daar nu misschien heel moeilijk over. Omdat we moeite hebben met ons opgebouwde geweten en gewoonten, om die overboord te zetten.

Maar onze kinderen die zo flexibel opgroeien zullen deze manier van leven omarmen. Werken doe je namelijk straks helemaal niet meer effectief vanaf één locatie. Werken wordt veel meer waarde toevoegen aan het leven. En dat doe je door te inspireren. Bedrijven worden straks helemaal niet meer geleid door managers die leiding geven aan processen maar die door mensen te laten vliegen door ze de vrijheid te geven te ondernemen in hun werk. Werkgevers en werknemers zullen veel meer samensmelten naar één gemeenschappelijke manier van ondernemen. Participeren en delen, geven en vertrouwen hebben in elkaars mindset. Ja, mindset.

Meer omzet voor bedrijfsleven door omgedraaide mindset, Vandaag kreeg ik een nieuwe opdracht om volgende week alle Formido ondernemers te mogen vermaken met mijn Passieboer one man show. En tijdens het gesprek met de algemeen directeur, die een geweldige passie heeft trouwens, voelde ik een organisatie die op die manier aan het ondernemen is en het daarom beter doet dan de concurrentie. Mijn vriend Guillaumé in zuid Afrika die zijn 3500 man personeel niet meer traint op hoe ze hun werk moeten doen maar waarom ze in dit leven staan en wat voor waarde ze aan dat leven kunnen geven. Voor hun kinderen, hun collega's en wildvreemden. Dit resulteerde in meer dan 50% groei in zijn bedrijf en nog belangrijker, heel veel lachende gezichten en gemotiveerde mensen op de werkvloer, maar ook thuis.

Trekkerteam,

Ik ga met het Trekkerteam een zachte revolutie beginnen over de hele wereld.

Datgene wat al onder de mensen leeft wakkerschudden. De levensstijl waar wij mensen naar verlangen creëren en delen. Een revolutie van hoe de gehele techniek, en nieuwe denken van jongeren en de totale nieuwe mogelijkheden die dit leven ons biedt in nieuwe business vormen gieten en businessen van ondernemers laten exploderen in groei door deze nieuwe mindset.

Dit soort teksten die zo uit mijn hoofd schieten wil ik met u delen omdat het gaat gebeuren en het nu vrijgelaten moet worden, geleefd moet worden en uiteindelijk geaccepteerd moet worden. Daar zijn mensen voor nodig die ook samen in een skilift willen zitten, lachen en vrij zijn om business en lifestyle te delen en wars zijn van dat alles wat we gewend en gewoon zijn te doen uit het verleden.

Om dit te kunnen doen zul je een nieuwe community, samenleving ofwel maatschappij moeten bouwen. Het is het tijdperk van het opzoeken van elkaar en elkaar te versterken. Binnenkort, heel binnenkort, zal ik de hele visie van het Trekkerteam (www.trekkerteam.nl) met u delen. De mensen die achter de schermen nu achter het trekkerteam staan. De levensgenieters, investeerders, de visionairs, de commerciële talenten en juist die mensen die business met lifestyle en delen willen combineren.

Het is een brainstorm die ik er zo uit ratel, ik weet dat een hele groep geen idee heeft waar ik het over heb, maar dat ook een heel bijzondere groep dit helemaal aanvoelt en mee wil in die nieuwe reis. Deel het dan en leef het leven van de toekomst.

 

AGENDA van evenementen die kleigoed en inspirerend zijn en vooral met sprekers die de beste ter wereld zijn.

 

  • 13 maart:     Webinar met MARCUS DE MARIA. Werelds beste investerings strategiën over: Opties, goud, edelmetalen, en ook China. Ga naar www.marcusdemaria.eu

 

  • 22 maart:    ROBERT KIYOSAKI, 1 daags seminar (Rich Dad Poor Dad) in Amsterdam. UNIEK! Ga naar www.richdadamsterdam.nl

 

  • 21-23 maart: TONY ROBBINS in London met zijn wereldberoemde en al 30 jaar bestaande "Unleash The Power Within". Ga naar www.tonyrobbinslive.nl

 

  • 11-13 april: LES BROWN "You got to be hungry" in Nederland. Voor het eerst zijn 3 daags seminar. Ga naar www.lesbrown.nl

 

PS. Ik zoek goede contacten in Kopenhagen, Krakau, Zurich en Wenen voor te organiseren evenementen. En ik zoek trekkers, www.trekkerteam.nl.

 

Met Passie uit de Polder.

Pieter Monsma.

0653107212
info@pietermonsma.nl
www.pietermonsma.nl
www.trekkerteam.nl
www.vastgoedtips.nl

 

Testimonial:

Ik lees jouw blogs, nieuwsbrieven en andere bijzonder nuttige informatie die voor mij erg waardevol zijn met enorm enthousiasme. Je brengt mij telkens weer een bulk aan informatie en energie daarmee waarvoor ik je nu graag persoonlijk wil bedanken.

De passie in jouw teksten druipen telkens weer van mijn scherm en zijn aanstekelijk en enthousiasmerend.

Door het lezen van jouw waardevolle info en het toepassen van mijn levenslessen ben ik hier…nog steeds…en zal het niet meer zover komen doordat ik heel anders leef en vooral geniet. Ontzettend bedankt.

Ik wens jou en jouw gezin al het moois van de wereld, gezondheid en geluk.

Ga vooral zo door man, want je hebt mij en vast vele anderen geholpen met jouw inzet.

Warme groet en ik hoop je ooit eens in het echt te kunnen spreken.

© 2019 Pieter Monsma

Share This