De complimenten zijn het bewijs dat we iets goed doen.

Wil je ook meer energie, meer weten over je financiële mindset of mensen helpen hun levens voor altijd te veranderen. Mail me dan of ga naar het Millionaire Mind Intensive komend weekend in Antwerpen. www.MMIAntwerpen.com

ü  

     Ontvangen complimenten! (een selectie over het evenement National Achievers Congres)

 

      Pieter, ik wil je graag heeel erg bedanken voor de kans die je me hebt gegeven. Om als trekker mee te helpen, met promoten van een heel speciaal evenement. Ik heb ontzettend veel geleerd dit weekend. bedankt.Hi Pieter, ik heb genoten van het NAC2013 en heeft me echt weer naar het volgende level gebracht. Thanks..

 

  ü  DAWNNNNNN MAN wat een weekend!!!…Lekker hoor! Energie is floating free and rich !.

 

ü       Het was SUPER! Meteen voor Antwerpen opvang voor de hond geregeld. Wil nu in mn "up" bui blijven zitten en eindelijk alles er uit gaan halen wat er met al die jaren "leren" aan ervaring is opgedaan. Beginnend met een boek.

ü       Ik wil je heel graag nogmaals bedanken voor het mooie weekend. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan, maar dit overtreft het allemaal!

ü       Hoi pieter, De dagen in de rai zijn omgevlogen Genoten, veel geleerd, anderen ontmoet, mij laten inspireren. Pieter geweldig bedankt dat jij dit mogelijk hebt gemaakt.
Een boppeslag.

ü      Weer beetje gevuld met positieve energie

ü      Hey Pieter, wil uit de grond van mijn hart jou bedanken!!! Het was een SUPER, FANTASTISCH en INSPIREREND weekend. YOU CHANGE LIVES door dit event te organiseren. Het is een voorrecht je te kennen.! Hartelijke groet, Bea

ü       Goede Middag Pieter.., Ik kom zelf uit Hongarije, en daar is dit (nog) helemaal niet te krijgen, daarom ben ik blij dat ik nu in Nederland woon.

ü  Ik wil je enorm bedanken voor de twee dagen in de RAI.   Ik heb genoten en het heeft me een enorme flow gegeven!!

 

ü       Hey Pieter, wil uit de grond van mijn hart jou bedanken!!! Het was een SUPER, FANTASTISCH en INSPIREREND weekend. YOU CHANGE LIVES door dit event te organiseren. Het is een voorrecht je te kennen.! Hartelijke groet, Bea

ü      Hey Pieter, gefeliciteerd man zie dat je wederom een top event hebt mogelijk gemaakt! Hoe oud is jouw zoon????

ü   

ü       Die Jesse is geweldig man. Altijd op de eerste rij. Wat is dat Empower Network wat hij doet?

ü        Goedemorgen Pieter. Bedankt voor een geweldige weekend

 

ü        Ik heb een geweldige tijd gehad op de NAC, petje af. Fijn om te zien dat het de goede kant op gaat hier in Nederland en steeds meer 'overseas' inspiratie dichtbij komt.

 ü  Hallo Pieter, Ik ben gisteren geweest. Ik heb een leuke en interessante dag gehad. Ik ben met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Bedankt 

ü       I had the time of my life at the NAC 2013 Congress in The Amsterdam RAI past weekend with Kim en Robert Kiyosaki, Thank you Pieter Monsma Great weekeind!!!

ü       We are Empowered!!!!!

ü        Ik wil ook nog even laten weten dat ik zeer heb genoten van NAC2013 afgelopen weekend

ü      Goede Middag Pieter.., Ik wil je enorm bedanken voor de twee dagen in de RAI.   Ik heb genoten en het heeft me een enorme flow gegeven!!

ü  Hartelijk dank voor het aanbieden van toegang tot dit seminar. Ik vond het fantastisch om zulke succesvolle ondernemers op het podium te zien en hun inspirerende betoog te horen. Enorm bedankt dat ik daar bij kon zijn. Top!

ü          Ik ben wel ontzettend moe en heb pijnlijke voeten, maar juist leuk, dan kan ik nog langer genieten van de mooie momenten. En dat ik   dan zomaar met jullie Crew en ook nog eens op de foto sta, dat is toch super!  Jullie zijn een mooie Team en je hebt een leuke      vriendelijke secretaresse.

ü         Ik heb een geweldige tijd gehad op de NAC, petje af. Fijn om te zien dat het de goede kant op gaat hier in Nederland en steeds meer    'overseas' inspiratie dichtbij komt.

ü  Ik wou je via deze weg bedanken voor de kaarten, wij konden zonder problemen naar binnen! We hebben een super dag gehad! Erg inspirerend!

ü        Wat een super waardevol weekend was het weer!! Ik wil de organisatie en sprekers hartelijk bedanken! 

ü         Beste Pieter, Via deze weg wens ik je te bedanken voor het fantastisch congres J Doe zo voort .. het was absoluut geweldig en     oversteeg al mijn verwachtingen.

ü           goede morgen Pieter,
   Bedankt voor het organiseren en oppakken van deze mooie kans om een aansluiting te vinden bij mijn potentie om te groeien en een    bijdrage te hebben in deze wereld.

ü          Pieter, Wauw what a event !!

ü         Its my first time en ik moet het nog even laten bezinken..

ü         Pieter onze complimenten!! We hebben alle van het weekend genoten  & veel nieuwe contacten en ideeen/info opgedaan!! Uitkijkend   naar het volgende event!!

 

ü           Beste Pieter, Mijn complimenten voor het fantastische weekend. Waauw, het was overweldigend ! Heel inspirerend en erg leerzaam.     Natalie en iedereen die ik sprak waren enorm onder de indruk. Ik weet zeker dat dit veel mensen een gigantische boost zal geven.       Heel erg bedankt dat je me hierop gewezen hebt en voor al je werk.

ü  Hallo Pieter, Laat ik eerst beginnen met een compliment voor het afgelopen weekend. Wat was dat bijzonder om daar bij te kunnen zijn. En wat krijg je daar energie van. En het smaakt naar meer dit soort evenementen

© 2019 Pieter Monsma

Share This