Passiebrief, LEVE DE PASSIE.Ik ben me er vanmorgen echt bewust van geworden wat me de laatste 20 jaar inspireert en ook waarom ik doe wat ik doe. Want dat is nogal eens verwarrend. Voor mezelf eigenlijk niet, maar voor anderen nog wel eens. En vanmorgen heb ik daar ook een naam voor. Een naam die ik al eerder eens gebruikt heb in een speech in Nederland voor een groep ondernemers wat er in Nederland gebeuren moet om het hoofd te bieden tegen de crisis. De crisis in het land, en de crisis in ons… hoofd. En natuurlijk gaat het niet over mij, en niet over jou. Maar het gaat erom dat we gezamenlijk de leefbaarheid in Nederland groter kunnen maken. Met z'n allen de wereld veranderen. Eigenlijk is dat waar alle dingen die ik gedaan heb in de laatste 20 jaar samenkomen. Denk maar eens na, ik heb een team van 5000 mensen gebouwd met MLM, en de World Wide Income Group waaruit zoveel goeds uit is voortgekomen, ik ben directeur van BNI Flevoland waar ik ook altijd weer de harmonie en teamwerk en passie deel met de ondernemers van Nederland, met Empower Network zijn we duizenden mensen hun lifestyle aan het veranderen, niet alleen door het te roepen, maar ook door de middelen aan te dragen, de KRO die me gevraagd had om te helpen een arm gezin op de rit te krijgen en wat meer dan gelukt is, helpen bij seminars in de Wereld en die man die ik een knuffel in Engeland heb gegeven die dat zo nodig bleek te hebben, Gert die in 45 minuten coaching ineens alle verloren motivatie terug had waardoor zijn bedrijf in 2 weken top draaide, en dat je eigenlijk dus voor alles wat je doet dan ook gevraagd wordt door Pauw en Witteman om aan tafel bij te schuiven. Niet om T. Harv Eker die ik naar Nederland heb gehaald onder de naam Making It Happen Now. Nee, omdat ze geïnspireerd waren dat een Passieboer uit de Polder een Guru naar Nederland haalde om duizenden mensen te inspireren hun thermostaat hoger te draaien. Mijn leven bestaat uit inspireren. Wat soms heel moeilijk is maar dan geven gebeurtenissen je weer kracht om door te gaan. Dat ik gisteren iemand trof die zegt dat ze na het zien van dat programma andere keuzes in haar leven heeft gemaakt die haar uiteindelijk zelfs hebben geholpen aan de jurk van Prinses Maxima te hebben mogen werken. Nu brengen we weer met een "Trekker Team" Robert Kiyosaki naar Nederland, maar ook vooral Kim Kiyosaki, een vrouw die net als een Annemarie van Gaal geïnspireerd is om de vrouwen in de wereld te empoweren, de financiële mindset te veranderen en vrij te worden. Dat ik met beiden mag samenwerken, en natuurlijk dat ik als Passieboer mijn boodschap mag verkondigen op tal van podia in Nederland.En dan overkomt je het leven pas echt als een heel goede vriend van je komt te overlijden. Iemand die me misschien nog wel het meest heeft geïnspireerd (naast mijn vader en moeder) in jaren. En me inspireert om te blijven doen wat ik doe, de wereld te veranderen. Dat ik vlak voor zijn dood tegen hem nog mocht zeggen dat we het zo ontzettend mooi hebben gehad samen, en dat hij dan zegt: "Pieter, we hebben het nog steeds heel mooi samen", en dat je dan met een grote bek vol tanden staat. JW, je had en hebt gelijk man! Zo is het precies. Hou nooit op met leven, blijf lachen en blijf jezelf, de beste zelf, de echte zelf, met pijn en verdriet, en alleen daar al door inspireer je iedereen om je heen. Ga door tot de laatste ademhaling en ga dan dood met een lach om je gezicht. Ik ben gelukkig mezelf, voel me lekker, voel me sterk en voel me een trekker. met heel veel paardenkrachten, nee met heel veel Passie Krachten:-). Klaar om door mezelf te zijn, door gek te blijven en gewoon te zijn, bewust en onbewust mensen te inspireren.

Er is eigenlijk maar één woord voor wat we met z'n allen moeten doen. En dat is een REVOLUTIE ontketenen, een positieve revolutie. Opstaan, voor onszelf, en doordat je opstaat voor jezelf, sta je op voor anderen, inspireer je anderen, zonder dat je het weet. Het is zo makkelijk. Wees een trekker van het leven. Trek anderen uit de modder die sleur heet, of zoals Robert Kiyosaki zegt, de "Rat Race". Trek mensen mee in je gedachte om met z'n allen in Nederland te kiezen voor vrijheid. Vrijheid in doen en laten, weg met die zeisen die iedereen de kop af willen maaien als je eens een keer kiest voor iets wat je omgeving maar vreemd vind, maar waar ze eigenlijk tegenop kijken. Nee, KIES voor dit geweldige leven vol met kansen, vrienden en geneugten. Mensen het is tijd voor een nieuw tijdperk. LEVE DE PASSIE. Groet Pieter Monsma, Passie uit de Polder

© 2019 Pieter Monsma

Share This