Na het zien van de salespitch van David Wood heb ik, nadat ik in het begin direct de eerste 4 producten had gekocht van Empower Network, ook het laatste product gekocht. Dan ben je ALL IN zoals ze dat noemen Dit is de "Mastercourse". $3.500,- US maar dan heb je ook wat. Een totaal andere visie over hoe je met groot denken een mega business online kan opzetten, en nog beter, hoe je dat ook voor je eigen businesses kunt gebruiken. Eigenlijk een goede opvolger van de cursus (Business in a Box) die ik ooit een keer van Eelco de Boer heb gekocht (€ 2700,-).

Ik heb ooit als boer in de wintermaanden een NIMA A cursus gedaan en omdat ik net was begonnen met een reclamebureautje kon je de geleerde stof van de trainingen direct in de praktijk brengen. Dat heb ik nu weer. Ik kan direct met de online trainingen op het gebied van internet marketing, bloggen, MLM en motivatie direct aan het werk. En niet alleen voor EmpowerNetwork. Integendeel, het lijkt wel een cathalysator voor mijn andere businessen.

Ik vind het top. Kijk maar eens naar de filmpjes van David Wood en David Sharpe. Deze kerels rocken online.

Groet Jesse en Pieter
Team JesseJones

© 2019 Pieter Monsma

Share This