Even een blog over Euphony.

Als trainer en coach van honderden Euphony consultants ben ik bijzonder enthousiast over het nieuwe UNIEKE product van Euphony.

Friends & Family. Dit is een geweldige mogelijkheid voor mensen om nooit meer iets te betalen voor de telecommunicatiediensten in huis en de mobiele kosten van een mobiele telefoon. Het is niet zozeer dat je een gratis abonnement hebt. Dat bestaat niet en is natuurlijk onmogelijk. Waar moet een KPN van leven?

Het is "Geven Loont". Als jij als klant van Euphony (KPN diensten) een kennis als referentie opgeeft aan de Euphony consultant en die persoon wil ook een "nul euro" factuur, dan krijg jij een korting op je eigen factuur. Die korting kan oplopen tot 100% van je gehele factuur van Euphony.

Zo zijn er afgelopen half jaar in België 6000 mensen die een zogenaamde "nul euro" factuur hebben opgebouwd. Heel eenvoudig door steeds weer een paar referenties door te geven aan de consultant van Euphony. Ook de referenties krijgen dezelfde mogelijkheid, dus je maakt alleen maar vrienden hiermee.

Het is in eerste instantie onwerkelijk als je zo'n factuur ziet. Op het moment dat je al 20% korting hebt "gespaard" geloof je er ook in dat je 100% korting kunt krijgen. Het scheelt mij persoonlijk honderden euro's per maand.

Heb je interesse in een "nul euro" factuur op je telecommunicatiediensten stuur dan even een email naar me. Ik geef je meer informatie.

Op weg naar duizenden "nul euro" facturen ook in Nederland.

Groet Pieter Monsma

info@pietermonsma.nl
06-53107212

© 2019 Pieter Monsma

Share This