Nieuw in Nederland. Een nieuw fenomeen, simpel en onvoorstelbaar krachtig.
KOM ZONDAG 7 APRIL NAAR DE PREVIEW VAN
“EMPOWER NETWORK”
Eerste presentatie in Nederland!
  Empower Network Go
 
By Pieter Monsma:
Na MMI met T. Harv Eker op 1-3 april in 2011 heb ik in de afgelopen 2 jaar bijna 1000 mensen begeleid met hun seminars en hun persoonlijke ontwikkeling. 1000 mensen die aan zichzelf werken en nu multiple income sources opbouwen. Die grote stap begon met een gratis preview. Nu is er weer een GRATIS preview die je leven kan veranderen. Dit is de prelaunch van Empower Network in Nederland. Een krachtige manier om parttime een passief inkomen op te bouwen. This is business!

Stap uit de RAT RACE! Dit is dé online business vanuit huis die proefondervindelijk veel oplevert. Inkomen, persoonlijke ontwikkeling, groei van je eigen business en fun. Iets voor jou?

“Empower Network’s Viral Blogging System is the

Lucrative Solution to a Complicated Online Marketing

World. Over 100.000 People Agree. Now it’s your Turn”!

Empower Network Succes

Meld je nu aan voor zondagmiddag 7 april, en kom naar Utrecht voor dé preview van een business die het volgende omvat:

1 . Uitleg van het unieke concept van Empower Network
2. Internet marketing voor jouw business of als je nieuwe business
3. Hoe je met Bloggen geld verdient
4. Marketing strategieën om je eigen business krachtig te promoten
5. 5 “Badass” producten
6. Persoonlijke ontwikkeling (Internet Marketing, Netwerk marketing en mindset)
7. (online) Sales en affiliate marketing
8. Passief inkomen (en niet een klein beetje als je je tanden erin zet)
9. 100% commissies (en géén 2-20%)
10. Gratis online seminars

David Wood: “How to get buckets of hands free traffic and explode your sales IN ANY PROGRAM faster than a Jack Rabbit on Viagra…”

Empower Network CD's

Meld je nu aan voor 7 april. 100 stoelen. Vol=vol.

Empower Network Go

Afgelopen 2 maanden heb ik samen met mijn zoon Jesse en met een aantal goede contacten dit uitgebreid getest en hieraan gewerkt. Gekeken of het voor iedereen kan werken en hoe het verdienmodel werkt. Want dit promoot ik niet zomaar. Alleen als het Kleigoed is!

“Empower Network offers world class marketing, business

and life training from people who walk their talk and get

results with what they teach”.

Leer hoe makkelijk je Empower Network kan opstarten!

1. Met een paar uur per week succesvol je eigen toko opzetten
2. Je verdient snel én veel commissies
3. Is geheel vanuit huis te doen
4. In 3 stappen een eigen blog site
5. Heel eerlijk en dupliceerbaar verdienmodel
6. Geen kwalificaties
7. Geen verplichtingen
8. Geen risico
9. Top trainingen van de meest succesvolle (online) ondernemers
10. Het middel om je eigen product of (mlm) business te promoten

Begin direct met jouw Empower business, KLIK HIER voor info en het inschrijfformulier.

“We also host one of the Internet’s largest publishing

platforms and content networks for bloggers and content marketers”.

Empower Network Go

De sprekers op 7 april

Ted Nuyten

 

 

 

Ted Nuyten: Succesvol internet marketeer met meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 35000 leden op zijn website www.businessforhome.org. Ted is de trendwatcher op het gebied van het in kaart brengen van de topverdieners binnen de direct sales industrie over de gehele wereld. Ted, vroeger tennisleraar en verkoper, is financieel vrij geworden met internet marketing. Hij is degene die Empower Network gespot heeft in Amerika. Namens zijn bedrijf heeft hij de eigenaren David Wood en David Sharpe geïnterviewd in de States. Hij heeft nooit eerder gekozen een business zelf te beginnen over wat hij publiceerde. TOT NU! Volgens Ted is dit het beste wat hij ooit is tegengekomen binnen Direct Sales, Internet Marketing en/of Netwerk Marketing.

 

Herman Bos

 

 

 

Herman Bos. Met ruim 33 jaar ervaring in meerdere (inter)nationale management functies bij profit organisaties biedt Herman de ondersteuning die ondernemers zoeken. Zijn technisch-commerciële achtergrond heeft hem een breed beeld gegeven van de mogelijkheden die iedereen heeft. Al deze ervaring heeft hij door het volgen van diverse trainingen zo kunnen structureren dat hij nu anderen helpt hun doelen te bereiken. “Ik laat u over uw eigen schaduw springen. Daarmee maak ik mijn titel van Succes Facilitator meer dan waar”.

 

Pieter en Jesse Monsma

 

 

 

Pieter en Jesse Monsma. Pieter is altijd boer geweest en heeft zijn leven veranderd door succesvol te worden met Netwerk Marketing. Daarnaast heeft hij verschillende ondernemingen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met Netwerk Marketing, heeft met een heel team de RAI vol gekregen voor T. Harv Eker en zijn Passie is te spreken en mensen te inspireren te werken en te leven vanuit hun eigen passie. Dit doet hij als Passieboer. Samen met zijn zoon heeft hij met Empower Network een middel gevonden om online een internationale business op te zetten. Plus samen met Jesse te werken waarbij Jesse zich nu al kan ontwikkelen op het gebied van netwerken, mindset, succes en commitments om in je leven iets te willen bereiken. Jesse is al vanaf zijn negende geïnteresseerd in seminars en heeft er talloze meegemaakt. Hij gelooft in mogelijkheden. Hij blogt nu met Empower Network.

Empower Network Go

David Wood en David Sharpe

David Wood en David Sharpe. Niet aanwezig in Utrecht zijn de oprichters van Empower Network. Ik volg David Wood zelf al een paar jaar omdat hij één van de meest succesvolle mensen is met internet marketing, maar vooral omdat hij heel groot denkt. Wereldwijd, geen grenzen! Alleen al zijn trainingen de laatste jaren hebben mij veel geleerd. Nu hebben deze twee die beiden de droom leven vanuit Costa Rica, Empower Network opgericht. Een mega succes in Amerika en nu de eerste presentatie in Nederland. Op 7 april geven we een uitleg wie zij zijn en wat hun droom is. Kijk HIER voor een video over David & David.

Jesse Eker. De zoon van T. Harv Eker heeft van Empower Network zijn business gemaakt. Op 19 april is hij op het Amerikaans congres van Empower Network een spreker.

Ik zie je op zondag 7 april in Utrecht.

Locatie:

Hotel Mitlant, Arienslaan 1, Utrecht

Twee sessies:

van 13.00 – 15.00 uur. Slechts 100 plaatsen (Vol)
van 15.00 – 17.00 uur. Slechts 100 plaatsen

Meer info:

Pieter: 0653107212, info@pietermonsma.nl

Empower Network Go

© 2019 Pieter Monsma

Share This