Dit is een rectificatie naar aanleiding van een persbericht van Inspired Training.

In naam van heel veel mensen die mij hebben gebeld, en vele anderen heb ik, denk ik, de verantwoordelijkheid om iets recht te zetten. En ik laat mijn eigen hart spreken want ik kan niet tegen bewuste misleiding.

Inspired Training zal zeker mooie inspirerende seminars geven. Dat is prachtig. Pa Joof is ook een inspirerende spreker zonder twijfel.

Maar pas op! Inspired Training suggereert ten onrechte in een persbericht dat ze T. Harv Eker naar Nederland hebben gehaald. Ik citeer uit het persbericht: "eerder haalde Inspired Training onder een andere bedrijfsnaam de Amerikaanse trainer T. Harv Eker ( bekend van internationale bestseller Het Miljonairsbrein) naar Nederland, deze gaf een driedaagse training in de RAI voor een publiek van 2500 mensen".

Henk Sariman en Pa Joof, de heren achter deze organisatie, hebben in 2011 meegewerkt aan dit fantastische en baanbrekende seminar van T. Harv Eker in de RAI. Maar ze vergeten nu iedereen te noemen die het mogelijk hebben gemaakt dat het Millionaire Mind Intensive (MMI) zo'n groot succes is geworden. Alle vrijwilligers, alle mensen op kantoor en natuurlijk Succes Resources. 

 

Ik citeer  uit een mail van één van hen die naar mij hebben gereageerd: "Ik weet nog wat mij pakte in die tijd, be the change you want to see in the world,.. en wat doen deze heren?".
 

Ten tweede, en niet minder, is het feitelijk onjuist wat in het persbericht wordt beweerd en is het abusievelijk misbruik van andermans bedrijf, werk en inspanning.

Het gehele project in 2011 waarbij T. Harv Eker in de RAI een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten, is op naam en risico van niemand anders dan mijzelf georganiseerd, in nauwe samenwerking met Success Resources en Pa Joof. Dit onder de naam Making It Happen Now (MIHN).

Sinds 2011 heb ik, en mijn organisatie, geen samenwerking meer met Pa Joof en Henk Sariman. Zij zijn verder gegaan onder de naam Inspired Training. Ik krijg regelmatig te horen dat mensen uit mijn netwerk gebeld worden, of ge-emaild worden door Inspired Training medewerkers. Ik wil ook in , net als met het persbericht, benadrukken dat ik niet betrokken ben bij hun organisatie.

De gehele organisatie van T. Harv Eker, het personeel, met Tineke Nederlof voorop, de exploitatie, heeft altijd gezeten, en zit tot op de dag van vandaag nog steeds in mijn onderneming Making It Happen Now en is zelfs nog steeds actief, en gevestigd in Emmeloord.

Geen keurmerk, " kleigoed" van de Passieboer dus voor Inspired Training !

Pieter Monsma

© 2019 Pieter Monsma

Share This