De Passie van deze week.

 

·         Column: Mens durf te winnen met je Passie

·         Speciale aandacht voor:

·         Tony Robbins in Londen!!!

·         Seminar "de Kunst van het Denken", a.s. zaterdag

·         PassieTips

·         Agenda

 

 

Mens durf te winnen met je Passie

 

Een passiebrief met inhoud! Want de grote leermeester, jawel, mijn grote leermeester Tony Robbins staat in de brief!

 

Wie gaat er met ons mee naar London op 18/21 mei?!

 

Ik kwam op een feestje van Arko van Brakel een adviseur van Joop van den Ende tegen. Dat was sowieso een hele leuke ontmoeting, en daarbij kwam het verhaal op Tony. Hij had al verschillende boeken gelezen van deze Guru maar was nog nooit naar Tony zelf geweest LIVE! Na de nodige verhalen van mij wat ik allemaal beleefd heb bij alle seminars die ik gevolgd heb bij Tony Robbins heeft hij besloten een VIP ticket te bestellen en met me mee te gaan Dat is snel beslissen, maar hij is dan ook iemand die heel succesvol is. Die maken sneller beslissingen blijkt in de praktijk. Dat is gaaf. En het fascineert mij elke keer hoe mensen verschillend handelen, beslissen en keuzes maken.

 

Keuzes. Die kunnen in één moment alles ten goede keren. Die kunnen een uitzichtloos bestaan in een knip van je vingers veranderen in dromen en nieuwe mogelijkheden. Keuzes hebben namelijk iets bijzonders in zich. Ze veranderen een patroon. Al bijna 20 jaar geleden is dit wat ik van Tony Robbins heb geleerd en ben het nooit vergeten. CHANGE THE PATERN! And you will change your life. Mag ik daar aan toe voegen dat je daar ook het leven van een ander mee kan veranderen. Door iemand zijn patroon te doorbreken.

 

Ik ben een paar weken geleden iemand tegengekomen. 5 minuutjes was het, in een restaurant. Even snel een bolletje eten. De dame tegenover mij aan dat tafeltje begon over haar leven en dat ze vast zat. Ze wist niet meer wat te doen. Wie ze was en wat ze wilde.

Ik zei wat wil je eigenlijk in het leven. Ze werd pissig en zei, dat zeg ik je net dat weet ik niet. Ik zeg, schat, je weet precies wat je wilt, en dat weet je al heel lang, je hebt alleen de beslissing en daarmee de keuze nooit genomen. Na een paar keer dit herhaald te hebben werd ze zeer emotioneel en zei ze. Ja ik weet precies wat ik wil maar het lukt me gewoon niet. Lukt het je niet of durf je de keuze niet te maken. Ik durf de keuze niet te maken. Ik zei, wil je die keuze maken. Ze zegt al jaren. Ik zeg wanneer ga je hem dan maken, ze zei, volgende week. Ik zeg waarom nu niet, en ze begon te huilen. Ze heeft me de hand toegestoken en ze heeft de keuze gemaakt. 2 dagen later belde ze me dat haar leven omgedraaid was en dat ze alles in het werk van haar keuze had gesteld. En het leek wel alsof alles lukte. Haar patroon was doorbroken.

 

Ik wil Tony bedanken dat ik zo'n techniek van hem heb mogen leren zodat ik het door kan geven. Misschien als jij naar Tony gaat dat je de wereld (van mensen) ook een beetje mooier kan maken. En daarmee voor jezelf.

 

Waarom Tony? Hij is "simply THE best". Als je nooit van hem gehoord hebt ga dan nu alles direct googelen. Als je nog nooit naar zijn seminars bent geweest maak dan 18/21 mei 2012 in je agenda vrij en boek nu een ticket HIER.

 

Een ander fenomeen heeft mijzelf ook verandert en dat is het boek "The Secret". Of eigenlijk de film hiervan. Het gaat over de wet van de aantrekking. Ofwel, wat je denkt en zegt wordt via het zgn universum, of je onderbewustzijn direct omgezet in resultaat dat daarbij hoort.

Et is hetzelfde als het maken van keuzes. Op het moment dat je een keuze maakt dan verandert er iets. En lijken de dingen allemaal makkelijker naar je toe te komen.

 

Een goede vriend van me Bart van der Hoogen die samen met Hans het bureau Mindworks heeft organiseert KOMENDE ZATERDAG, een seminar wat hierover gaat. Ik zeg Kleigoed. Als het je interesseert of fascineert zou ik nog snel boeken voor zaterdag. Lees hieronder verder wat het inhoud.

 

Kun je echt niet naar Tony, of geloof je niet in het universum, kom dan naar het seminar van de Passieboer. Dat zal ook een dag worden waarbij ik in ga op de onbegrensde krachten in jezelf. Patroon veranderend denken, zoals deze boer is gaan doen in zijn leven. Boerenslimheid met een vleugje Tony Robbins waardoor je zaken en dingen gaat "winnen" die je nooit voor mogelijk had gehouden. En dat in een knip van je vingers. (De rest van de dag gaan we trekkerrijden 🙂 Ik zie je op 5 mei!!

 

Leef met Passie! Met de klompen in de klei!

 

Een groet "Met passie uit de polder".

 

Pieter Monsma

 

 

 

 

Tony Robbins; Release the Power Within

Zoals je wellicht weet volg ik Tony Robbins al jaren en heb ik hem meerdere malen live meegemaakt in een meerdaags seminar.
Hij weet diepe compassie te combineren met fun, directheid, messcherpe kennis en ervaring. Ik bied je graag een mooie gelegenheid om samen met ons, ook deze ervaring te hebben
!


Mei 2012 is Tony Robbins in Londen


Tony's beroemdste seminar vindt plaats op 18-21 mei 2012 (vrijdag t/m maandag) in de wereldstad Londen! 's Werelds meest bekende performance coach Anthony Robbins zal om en om met Joseph McClendon zijn energieke 4-daags seminar Unleash the Power Within (UPW) demonstreren. Dit seminar zal ervoor zorgen dat je daadwerkelijk geïnspireerd in actie komt, de "follow through" gaat doen en diverse stappen in je leven zult zetten!

De eerste drie dagen van het seminar gaat in op de kern van je bestaan: waarom doe je wat je doet, en hoe kan je direct doorbraken maken in de meest belangrijke onderdelen van je leven. Ook zijn zeer effectieve time line en Dickens methodieken zorgden voor een enorme impact op de deelnemers en zeer positieve reacties na afloop. Op de vierde extra dag behandelt Joseph McClendon, de essentie over energie, gezondheid, voeding, vitaliteit en het optimaal laten functioneren van het lichaam.

http://succesgids.nl/unleash-the-power-within-pieter-monsma


Je koopt niet zomaar een seminarticket met extra korting (geldig tot 21 april), Succesgids, partner van mij, biedt voor de Pieter Monsma relaties zeer veel extra's, die je deelname nog meer waarde biedt. Ook ontvang je een aantal waardebonnen voor vervolgseminars, waarvan er een aantal tijdens het UPW seminar worden aangeboden. Daarnaast ontvangen alle relaties die via de speciale Pieter Monsma pagina bestellen, een extra Tony Robbins CD/DVD!

Ook hebben we met Succesgids goede, betaalbare en bereikbare hotels in Londen, zodat je snel vanaf het hotel het seminar kan bereiken! Zelf regelen kan natuurlijk ook, maar het is extra leuk om met het netwerk in contact te komen, hetgeen erg gezellig en nuttig is!

Leuk als je ook nog meegaat!
Klik hier voor alle details en inschrijving:


http://succesgids.nl/unleash-the-power-within-pieter-monsma


Zie je hopelijk in London!


NB: Als je wil weten hoe Wendy van Dijk het event ervaarde,
kijk hier dan naar wat ze er in RTL Boulevard over vertelde!

 

 

 

De Kunst van het Denken
SEMINAR; zaterdag 21 april 2012, Made (bij Breda, NL)

 


Leer hoe je brein werkt om het beste uit jezelf en je leven te halen

We gaan "denken" tot Kunst verheffen.

 • We hebben allemaal gehoord van de Wet van Aantrekking. Maar hoe werkt deze nu precies?
 • Welke cognitieve processen vinden er allemaal in ons brein plaats?
 • Hoe communiceren we effectief met het universum en met de mensen om ons heen?
 • Hoe werkt de Amygdala, het emotie-centrum in ons brein, en hoe kunnen we die instellen en programmeren?
 • Hoe verouderd is ons brein en hoe kunnen we ons brein verjongen?
 • Wanneer we ons dáár bewust van zijn, kunnen we het creatieproces begrijpen en komen we dichter bij de manifestatie van onze dromen en doelen.
 • Bovendien kunnen we, als we weten hoe ons brein werkt, het beste uit onszelf naar boven halen en technieken toepassen waardoor we de beste versie van onszelf worden!

Daarom vindt er binnenkort het Seminar "De Kunst van het Denken" plaats.

 

Het seminar "De Kunst van het Denken" is een productie van MindWorks (centrum voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei), en wordt gepresenteerd door Hans Avink en Bart van den Hoogen. Hans en Bart zijn Life Success Consultant (business partner van Bob Proctor), Platinum Member van het Global Information Network en als coach verbonden aan MindWorks; het is hun passie en missie mensen te helpen het allerbeste uit zichelf te halen.

Ik werk al jaren samen met Bart en Hans en weet dus dat ze het stempel KLEIGOED verdienen.

Het is al deze zaterdag dus meldt je nu aan!

Gebruik de klantencode "LM" en ontvang ook nog eens € 30 korting!

 

http://partners.mindworks.eu/uid/pieter_5

 

 

 

5 mei: Mijn eigen Seminar "Winnen met Passie".

 

Een dag op de boerderij verandert je hele leven. 30 mensen die willen winnen in een schuur

 • Meer inkomen en of omzet
 • Betere relaties
 • Presentatie technieken
 • Gezonder leven

Hoe? Door te gaan denken als een winnaar.


Wil jij dat ook? Meld je dan aan op mijn website. 5 mei van 10.00 uur tot 18.00 uur in Emmeloord.

https://www.pietermonsma.eu/evenementen/winnen-met-passie/

 

 

Passietips

De PassieTest komt op locatie.
Indien je worstelt met wat je passie nu is, of je kunt niet kiezen voor je passie omdat er allemaal stemmetjes zijn die een rookgordijn opwerpen dan is er de PassieTest. Een goede vriend van me, Jan van der Meulen, is gediplomeerd PassieTest examinator. Als je dat zo mag zeggen. Ik heb de PassieTest zelf gedaan en werkelijk ik ben echt geschrokken van het resultaat. Er is een zeer waardevolle wending daarna in mijn leven gekomen. Wil je meer informatie ga dan even naar de website.

https://www.pietermonsma.eu/evenementen/passietest/

Contourium Theater Salescongres "Eight days a sale"

Ik ken de organisator, Herman Meyer persoonlijk steeds beter. En als je het over een man met Passie hebt dan is hij dat wel. Het congres wat hij organiseert is uniek. Omdat het vanuit zijn hart, zijn fantasie en energie komt. Met gevoel voor entertainment en met hartstocht om mensen het sales vak over te brengen heeft hij topsprekers bij elkaar gebracht die over dit vak spreken. En bedenk dat we allemaal met verkopen bezig zijn. Van het verkopen van ons bedrijf tot aan onszelf. Herman heeft mij gevraagd hem te adviseren in de ontwikkeling van dit congres wat ik een grote eer vind. Ik zeg: Kleigoed! Komen dus op 26 april. Als je mijn uitnodiging accepteert krijg je een speciale reductie, d.w.z. je mag dan gratis een eigen introducé meenemen. Via de speciale link hieronder kom je direct op het inschrijfformulier met mijn aanbieding: http://www.contourium.nl/congres-actie/?code=nvt Voor verdere informatie: http://www.contourium.nl/salescongres.html

Agenda komende weken.

21 april: De Kunst van het Denken
26 april: Contourium Theater Salescongres "Eight days a sale"

5 mei:               Seminar "Winnen met Passie" bij de Passieboer in de Polder.

8 mei:               Passietest Rotterdam

18-21 mei: Tony Robbins – Release the Power Within

22 mei: Passietest Haarlem

2 juni:               Passietest Amsterdam

 

Tot slot:

Mens durf te winnen met je Passie!

 

Met Passie uit de Polder,


Pieter Monsma


T: 088-groeien
M: 0653107212
E:
info@pietermonsma.nl
W: www.pietermonsma.nl
T: www.twitter.com/pietermonsma
L: www.linkedin.com/in/monsma

 

© 2019 Pieter Monsma

Share This