In deze Nieuwsbrief van de Passieboer Pieter Monsma:

 

Column:         De Positieve Revolutie van het Nederlandse Volk .

Agenda:         Wat mag je niet missen de komende tijd

Filmpje:          5 mei. Seminar “Winnen met Passie” op de boerderij!

 

Mijn Column:

 

In  een wereld waarin we zitten die verandert, zou het mooi zijn als we ons zelf zouden kunnen blijven zijn.

 

Ik geloof dat als je jezelf bent dat je de wedstrijd al hebt gewonnen. Kijk maar eens om je heen hoeveel mensen bezig zijn zichzelf te vinden.

Daarnaast zijn er mensen die zichzelf zijn. Leven vanuit hun sterkste energie en verlangens. Vanuit hun….PASSIE.

 

Bedankt dat je me volgt met de berichten die ik altijd heb gestuurd. Ook ik ben steeds bezig om de ware ik en kracht te vinden en van daaruit te leven. Met mijn eigen normen en waarden. Mijn eigen krachten en gebreken, mijn eigen verlangens en dromen. Mijn eigen Passie.

 

Ik vind, hoe moeilijk het soms ook is, het leven geweldig fascinerend. Jij ook? Laten we er dan samen iets geweldigs van maken. Niet voor onszelf, maar juist ook voor al die anderen om ons heen. Want Nederland heeft een probleem. We zijn volgens onderzoeken heel tevreden met onszelf, maar erg ontevreden over onze sociale en economische gemeenschap.

 

Als wij erop wachten dat de politiek dat gaat veranderen, of dat de economische omstandigheden dit binnenkort zullen verbeteren dan is het te laat. Te laat voor onszelf, maar ook te laat voor onze kinderen.

 

Vandaar dat we in opstand moeten komen. Het VOLK zal zelf ten strijde moeten trekken. Een revolutie moet gaan uitbreken. Laten we het de positieve revolutie noemen. En daar hebben we strijders voor nodig. Positieve strijders, durfals en pioniers. J

 

Deze week heb ik het zelf weer eens ondervonden hoe zeer wij ons negatief laten beïnvloeden door onze omgeving. We maken beslissingen die eigenlijk niet onze eigen beslissingen zijn. Het is beïnvloed door anderen.

 

Droomstelers (mensen die je negatief beïnvloeden) zijn er veel. Je herkent ze door hun meningen en oordelen, ja zelfs hun vooroordelen. ZONDER dat ze de “WAAROM” erachter eerst hebben uitgezocht. Zonder enig initiatief om er zelf iets aan te doen om datgene wat ze veroordelen te verbeteren. Zonder in gesprek te komen en zonder … dat ze het zelf in de gaten hebben. En daarom mogen we ze ook niet veroordelen. Nee integendeel, we moeten ze helpen.

 

Want we hebben het allemaal. Het zit al zowat in onze genen. Het zit in ons onderbewustzijn dat we niet de realiteit onder ogen kunnen zien. Dat we allemaal op de wereld maar even zijn en dat we vanuit ons hart, vanuit onze passie, allemaal wel degelijk ons best doen om er het beste van te maken. Ons eigen mooie, zeg maar mooiste leven te willen leiden. Met onze eigen plussen en minnen.

 

Kijk als dat nou eens zou mogen dan zijn we klaar. Als we een pluim krijgen van iemand als we iets hebben geprobeerd maar het is mislukt. Dán zijn we er. Als we allemaal nou eens Richard Bransons, Nelson Mandela’s waren, dan zijn we er.

 

Pfff…Dit wilde ik al eens kwijt en vandaar dat ik mijn vingers maar gewoon de vrije teugels heb gegeven om te schrijven wat ik denk en waar ik echt in Nederland mee aan het werk wil. Noem het idealisme, noem het dromen, het maakt me niet uit. Als ik, als wij, een paar mensen, onze kinderen, blij kunnen maken doordat we echt kiezen voor onszelf dan hebben we gewonnen. Ja toch!

 

Bedankt en deel je Passie.

 

Kleigoede Agenda:

 

Er zijn verschillende evenementen waar ik bij ben betrokken en waaraan ik het stempel KLEIGOED aan wil geven.

 

14 april:

Groot gala van een Netwerk Marketing bedrijf in Amsterdam. Indien je geïnteresseerd bent in MLM ofwel Netwerk Marketing dan is dit een geweldig evenement om naartoe te gaan. Los van welk bedrijf het is kun je zien wat voor impact deze industrie heeft in de nieuwe economie. Ik raad iedereen aan die een dergelijke onderneming wil starten goed te kijken naar welk bedrijf en welk product het beste bij je past. Ook hier gaat het erom waar  je Passie ligt! Meer info HIER.

 

26 april:

Contourium Theater Salescongres “Eight days a sale”

 

 

Ik ken de organisator, Herman Meyer persoonlijk steeds beter. En als je het over een man met Passie hebt dan is hij dat wel. Het congres wat hij organiseert is uniek. Omdat het vanuit zijn hart, zijn fantasie en energie komt. Met gevoel voor entertainment en met hartstocht om mensen het sales vak over te brengen heeft hij topsprekers bij elkaar gebracht die over dit vak spreken. En bedenk dat we allemaal met verkopen bezig zijn. Van het verkopen van ons bedrijf tot aan onszelf. Herman heeft mij gevraagd hem te adviseren in de ontwikkeling van dit congres wat ik een grote eer vind. Ik zeg: Kleigoed! Komen dus op 26 april.

http://www.contourium.nl/salescongres.html

 

5 mei:

Seminar Pieter Monsma: “Winnen met Passie”.

 

Als boer heb ik veel overwonnen in mijn leven op weg naar succes en mezelf zijn.

Ik zal je zeggen dat ik alles zal geven op deze training bij mezelf op de boerderij om jou te laten winnen.

 

In deze tijd is het zaak om te winnen.

Ø      Winnen van jezelf en winnen van de markt.

Ø      Winnen van je gevoelens, en winnen van de concurrent.

Ø      Winnen  is vaak overwinnen.

 

En daar gaat het nou precies om. Hoe kun je al jouw ideeën omzetten in winst. Waarom zijn er mensen die in de bouwsector afgelopen jaar hun beste jaar ooit gedraaid hebben, en waarom gaan anderen failliet. Daar is een verklaring voor. En die gaan we geven, trainen en uitvoeren.

5 mei kom je thuis als een overwinnaar. (garantie verzekert).

www.pietermonsma.nl

 

18-21 mei:

Tony Robbins in London. Volgende nieuwsbrief meer info!

 

 

Filmpje:

5 mei op de boerderij: KLIK HIER!

http://www.youtube.com/watch?v=ocv-Hcg-NrQ

 

 

Ik zie je graag heel snel. Leef je leven vanuit je eigen Passies en talenten, en ga voor je verlangens.

 

Pieter Monsma

© 2019 Pieter Monsma

Share This