Deze Passiebrief van zit vol met Passie

Ø  De One Man Show van Pieter Monsma “Passie uit de Polder” krijgt vorm en inspireert steeds meer mensen

Ø  5 mei een boeiende training: “Winnen met Passie”

Ø  Reünie van het project Millionaire Mind Intensive op 1 april

Ø  Passietest komt op locatie

Passie uit de Polder, de “One Man Show”

Het is fantastisch om te doen. 1 tot 1,5 uur optreden voor grote groepen mensen en die naar huis te kunnen laten gaan met nieuwe energie en een boodschap: "Laten we de passie en talenten die we hebben delen en groeien. Samen!".

Of het nu een 100 mensen van de bedrijfskring Winterswijk zijn of 30 installateurs, of 150 Etnische zakenvrouwen, of nog mooier om 300 boeren gaat, we zijn allemaal mensen en willen zaaien, groeien en bloeien.

In Nederland is een onderzoek geweest over tevredenheid. Het blijkt dat de Nederlanders zichzelf een 7,8 geven als het gaat om zelf tevredenheid. Maar als het gaat om tevredenheid binnen de maatschappij dan is dat een dikke onvoldoende. Maatschappelijk zijn we te weinig met elkaar betrokken, veiligheid en vertrouwen is een probleem. Meningen, oordelen en veroordelen hangen als een zeis in de lucht. Steek je kop boven het maaiveld uit en ..Tsjak! Hij is eraf. De economie en de politiek helpen daar niet aan mee. Ik denk dat het “volk” zelf moet opstaan. Moet gaan knallen. Elkaar laten groeien, een schop onder de kont geven om vooruit te gaan en niet bang te zijn. Ondernemen en positief de uitdagingen aangaan. Vrij zijn om te zijn wie je bent! LEEF vanuit je passies en talenten.

Het helpt als je vanuit de kracht van jezelf, vanuit je eigen talenten en vanuit je diepste passie hiermee aan de slag gaat. Misschien moet je eerst even ploegen en woelen voordat je een keuze, en nog belangrijker een beslissing gaat maken. Maar dan kun je ook gaan zaaien. En met de juiste voeding (lees coaching en training) en met het juiste klimaat (lees connecties en gemeenschap en markt) kun je gaan groeien. En als je dan uiteindelijk bloeit, dan kun je dat delen met anderen (Lees, bestuiven). Is daar de natuur niet voor gemaakt?! Juist, daar zijn wij mensen ook voor gemaakt.

Je ziet dat mensen die gelukkig zijn vaak vanuit een luxe positie kunnen en willen delen. Bijvoorbeeld delen van kennis of geld of hun talenten. Maar die luxe positie is ook belangrijk. Zelf wil je ook gegroeid zijn, wil je het financieel goed hebben, het maakt het allemaal zoveel rustiger. Het is lastig als het altijd stormt om je gedachten er goed bij te hebben en gefocust te blijven. Dat gaat veel beter als het weer zonnig is met een licht voorjaarsbriesje.

En die tijd is gekomen zal ik je zeggen. Kijk maar eens naar buiten. Het is jouw tijd om te bloeien. En doe het met Passie!

5 mei: Mijn eigen Seminar “Winnen met Passie”

Ik organiseer bij mij thuis een training over wat ik denk wat een heel belangrijke voorwaarde is om nieuwe dingen te bereiken. En dat is … winnen! Nou, misschien nog wel belangrijker … overwinnen.

Nederland is zo kalv-inistisch dat je eigenlijk niet praat over succes en over winnen.

Gek eigenlijk. Juist alle succesvolle televisie programma’s gaan tegenwoordig over winnen. Alle sport gaat over winnen. En wie staan er langs de zijlijn te joelen? Winnen is prachtig, het laat alle passie in je los. In die van de spelers en in die van de mensen op de tribune.

Zelf ben ik een fanatiek wielrenner geworden. En ik kan niet …verliezen! Echt niet. Ik wil winnen. Net zoals ik dat wil als ik met een nieuw project begin. Bijvoorbeeld T. Harv Eker waar ik 2500 mensen in de Rai voor heb gekregen. Heerlijk. Winnen is fantastisch.

En wat maakt een winnaar nou een winnaar?

Dat is heel simpel. Maar je moet het wel een winnaar zelf vragen. Als ik aan het wielrennen ben dan nog steeds kijk ik wie de allerbeste is en die ga ik hem vragen stellen over wat het verschil maakt bij hem. En weet je: dan krijg je heel andere antwoorden dan van mensen die gewoon leuk een ommetje fietsen. Ik kreeg tips die zo geweldig waren dat ik na een jaar al één van de beste wielrenners van Emmeloord J ben geworden. Zonder dat ik veel train. Nee ik train juist die dingen die het winnen makkelijker maakt.

Vandaar dat ik gedacht heb om een training te geven over “Winnen met Passie”. Een training waarbij o.a. met persoonlijke coaching iedereen binnen een dag een geheel nieuwe mindset krijgt over het volgen van je talent en je passie. En dat leidt je direct naar onoverwinnelijkheid. Wil jij dat ook? Meld je dan aan op mijn website. 5 mei van 10.00 uur tot 18.00 uur in Emmeloord.

One year after party MMI

Voor jou als je naar het Millionairs Mind Intensive bent geweest van T. Harv Eker hebben we een geweldige party georganiseerd.

Komende zondag in Nijkerk hebben we ongeveer 150 mensen die 1 jaar financiële groei vieren. En ik ben benieuwd naar alle verhalen die gedeeld zullen worden. Eén iemand belde me al dat het voor hem op 1 april ook precies 1 jaar is geleden dat hij zijn baan heeft opgegeven en voor zichzelf is begonnen. En succesvol! Gaaf hè?

De Passietest komt op locatie

Indien je worstelt met wat je passie nu is, of je kunt niet kiezen voor je passie omdat er allemaal stemmetjes zijn die een rookgordijn opwerpen dan is er de Passietest. Een goede vriend van me, Jan van der Meulen, is gediplomeerd Passietest examinator. Als je dat zo mag zeggen. Ik heb de Passietest zelf gedaan en werkelijk ik ben echt geschrokken van het resultaat. Er is een zeer waardevolle wending daarna in mijn leven gekomen. Wil je meer informatie ga dan even naar de website.

8 april:            Passietest Utrecht

8 mei:             Passietest Rotterdam

2 juni:             Passietest Amsterdam

Passietips

Ø  Arko van Brakel is een geweldige spreker en was de eerste internet miljonair. Een passiespreker die mensen in Nederland beter wil laten ondernemen. Ga eens naar zijn website: www.nieuwehelden.nl 100% Entrepreneur, 100% inspiration, 100% energy.

Ø  Een trend op dit moment in Nederland is Multi Level Marketing. Ik denk een heel goede manier voor mensen om een passie(f) inkomen te verdienen. Indien je een bedrijf met een product hebt waar je achter kunt staan dan heb je een gouden kans om je passie ergens voor in te zetten.

Ø  Heb je de biografie van Richard Branson al eens gelezen. Voor mij een groot voorbeeld. 300 bedrijven en een levensgenieter die altijd vanuit passie leeft. www.virgin.com/richard-branson/blog

 

Agenda komende 4 weken

1 april:            Reünie MMI in Nijkerk (Making It Happen Now)

8 april:            Passietest Utrecht

23 april:          Optreden Passieboer in België (FM Group)

26 april:          Contourium theater sales congres Lelystad. (adviseur)

26 april:          Optreden Passieboer in Heerhugowaard (Uneco installateurs)

  5 mei:           Seminar “Winnen met Passie” bij de Passieboer in de Polder

Tot slot

Het is geweldig om vanuit vrijheid te kunnen leven en ondernemen. Mijn doel is om alle Nederlanders vanuit vrijheid te laten leven met hun eigen passies en talenten. En dat kan alleen als we ons daar allemaal voor gaan inzetten. Doe je mee? Kijk dan om je heen. Soms is een schouderklopje genoeg voor iemand in je omgeving.

Met Passie uit de Polder,

Pieter Monsma

www.pietermonsma.nl

info@pietermonsma.nl

 

 

© 2019 Pieter Monsma

Share This