GEZOCHT  /  VACATURE / EEN GEWELDIG AANVULLEND PERSOON/TALENT:

Een vriend van me gaf me eens een t-shirt met Pieter met het teken pi van oneindig, met de tekst eronder, oneindig veelzijdig. Nou dat klopt en ik wil zo blijven ook.

Maar om alles uit dit mooie leven te halen wil ik mijn organisatie en administratie zoveel mogelijk delegeren. Hiervoor zoek ik een persoon die dezelfde passie heeft met andere talenten. Talenten om te organiseren en te structureren. Maar ook uit marketingoogpunt een 'brand' kan neerzetten. Mijn droom is om naast een community op te zetten, een theatershow en veel meer inspirerende activiteiten te organiseren om zoveel mogelijk mensen te helpen en te entertainen in hun Passie en hun talenten. Om dat feest werkelijk te laten gebeuren heb ik een Tom Parker van Elvis nodig. Kom maar op. Wie kent iemand die tijd en energie heeft om een geweldig avontuur aan te gaan.

Ik heb ook een organisatie waar opkomend talent in de social media en gewone media heel krachtig mee kan helpen aan cases en bijzonder snel kan leren met andere kornuiten hoe Virals op te zetten met (social) media). Wil je stage lopen of gewoonweg helpen aan invloedrijke media acties meld je dan aan en stuur me een amail op info@pietermonsma.nl 

internet marketing en sociale media gedreven persoon
 
Intern of extern, een groot talent met het verlangen om iets groots neer te zetten met mijn organisatie Making It Happen Now:
 
 
 
 
 
Locatie:
Flevoland
 
Aanvang:
zo spoedig mogelijk
Min. niveau:
HBO
Studierichting:
Economie
Opleiding:
B marketing communicatie
Functiegebied
Commerciele Functies
Functiesoort:
Marketing
Stagevergoeding:
in overleg
Type stage:
Geen voorkeur
Duur stage:
5  maanden
Geplaatst op:
maandag 8 maart 2010

 

 
Making It Happen Now is een netwerk organisatie die zich richt op persoonlijke ontwikkeling van groepen mensen in de samenleving. Dit doen we via het organiseren van seminars met toonaangevende sprekers. Wij werken samen met de beste organisaties ter wereld en hebben als doelstelling de beste sprekers van Nederland te vinden en groot te maken.
 
Ken jij iemand of ben jij diegene die ik zoek bel dan nu!
Pieter Monsma 06-53107212

© 2019 Pieter Monsma

Share This